Gerlo Beernink Photography

  • Home
  • Portfolio
    • All Galleries
    • Search
    • Cart
    • Lightbox
    • Client Area
  • Contact
  • About
Show Navigation

Image 1 of 1

20100114-478.JPG

Add to Cart Add to Lightbox Download
twitterlinkedinfacebook
Nederland, Waalwijk, 20100114.
Aardappelpuree wordt met verse kruiden en een kant en klare aardappelpureemix met ijswater bereidt tot aardappelpuree.
Tastou, instellingskeuken in Waalwijk. Onderdeel van de Stichting
Schakelring, In totaal verzorgen zij maaltijden voor acht verzorgings- en verpleeghuizen. De maaltijd is binnen Schakelring onderdeel van het zorgconcept.
Er wordt koud gekookt (koude keuken) en daarna worden het eten in porties voor de woongroepen verdeeld. De proportionering en verpakking gebeurt in een gekoelde ruimte. De porties worden opgeslagen in een koelcel.
Het eten wordt via regenereerwagens naar de woongroepen gebracht.
Er wordt dus vers gekookt.De soep wordt koud bereid, voorzien
van verse ingrediënten en vlak voor het moment van consumptie
geregenereerd.
het ontkoppelde kook- en distributieproces doet nauwelijks onder voor vers koken.

Netherlands, Waalwijk, 20100114.
Tastou, institution kitchen in Waalwijk. Part of the Foundation
Tastou, In total, they cater for eight care and nursing homes. The meal is for Schakelring part of the care program.
It is boiled cold (cold kitchen) and then the food is divided into portions for the residential units. Proportioning and packaging is done in a refrigerated room. The portions are stored in a cold room.
The food is brought to the living areas in regenerate cars.
They cook with fresh products. The soup is prepared cold, prepared with
fresh ingredients and just before the moment of consumption
regenerated.
the decoupled cooking and distribution process is almost as good as fresh cooking.
Copyright
(C) Gerlo Beernink, gerlo@gerlo.nl
Image Size
4288x2848 / 3.9MB
https://drive.google.com/file/d/18EkL8cRFvsXQMBMecSVmV7gk6VrAYz45/view?usp=sharing
https://www.gerlo.nl/contact
Contained in galleries
Cold Cooking - Koud Koken
Nederland, Waalwijk, 20100114.<br />
Aardappelpuree wordt met verse kruiden en een kant en klare aardappelpureemix met ijswater bereidt tot aardappelpuree.<br />
Tastou, instellingskeuken in Waalwijk. Onderdeel van de Stichting<br />
Schakelring, In totaal verzorgen zij maaltijden voor acht verzorgings- en verpleeghuizen. De maaltijd is binnen Schakelring onderdeel van het zorgconcept.<br />
Er wordt koud gekookt (koude keuken) en daarna worden het eten in porties voor de woongroepen verdeeld. De proportionering en verpakking gebeurt in een gekoelde ruimte. De porties worden opgeslagen in een koelcel.<br />
Het eten wordt via regenereerwagens naar de woongroepen gebracht.<br />
Er wordt dus vers gekookt.De soep wordt koud bereid, voorzien<br />
van verse ingrediënten en vlak voor het moment van consumptie<br />
geregenereerd. <br />
het ontkoppelde kook- en distributieproces doet nauwelijks onder voor vers koken. <br />
<br />
Netherlands, Waalwijk, 20100114. <br />
Tastou, institution kitchen in Waalwijk. Part of the Foundation <br />
Tastou, In total, they cater for eight care and nursing homes. The meal is for Schakelring part of the care program. <br />
It is boiled cold (cold kitchen) and then the food is divided into portions for the residential units. Proportioning and packaging is done in a refrigerated room. The portions are stored in a cold room. <br />
The food is brought to the living areas in regenerate cars. <br />
They cook with fresh products. The soup is prepared cold, prepared with <br />
fresh ingredients and just before the moment of consumption <br />
regenerated. <br />
the decoupled cooking and distribution process is almost as good as fresh cooking.